Wednesday, 10 February 2010

aku dracula

dracula? vampire? kalau cerita tentang makhluk2 ni, sure paling top pasal kisah cinta mereka. twilight? vampire diaries? trublood? apa sebenarnya dracula atau vampire ni? secara umumnya adalah; mereka yang menjadikan darah manusia sebagai makanan.

Gulp! (buat2 telan air liur bila dengar tentang makan darah manusia).
Sejak kebelakangan ini, aku banyak makan darah manusia. bukan sengaja. tapi, nak buat camna. bila cakap banyak sangat, gigi langgar ulser kat dalam mulut nih. mula la terasa lain macam je bila telan air liur. rasa darah laaaaa....... draculakah aku sekarang??? (buat2 keluarkan taring gigi yang kontot) ...

Ya. ini adalah sambungan cerita ulser yang ada dalam mulut ni. apa la dosa mulut aku ni, sampai Allah bagi ulser ni. ujian , ujian , ujian. Mungkin mulut ni ada tersalah cakap kat siapa2? kalau begitu, disini,

SAYA, NOOR SYAHIRA BT SHAN, INGIN MEMINTA MAAF KEPADA SESIAPA SAHAJA, ANDAI APA YANG KELUAR DARI MULUT SAYA ADA MEMBUAT SIAPA2 TERASA HATI ATAU TAK PUAS HATI. MAAFKAN SAYA. SAYA KADANG2 TIDAK SEDAR APA YANG SAYA KATAKAN. AKAN SAYA CUBA LEBIH BERHATI2 DI MASA AKAN DATANG.

Dari tidak boleh senyum, sehingga jadi dracula... macam2 cerita la ulserku ini. terasa macam nak bagi nama sahaja. cadangan nama:
  • ulser satu <-- idea sungguh bosan
  • ulser dua <-- lagi bosan
  • merah <-- ulser warna merah kan?
  • comel <-- comel ke ulser?
  • momel <-- hasil dari merah+comel
Hah. momel. dalam mulut ni, selain dari gigi dan lidah, ada momeL !!!!!

1 comment:

Anonymous said...

haha! momel? nola is a momel la kalo camtu