Monday, 13 April 2009

sekeping hati


sekeping hati di bawa belayar...
nola merepek macam kene hempap tayar...

sekeping hati di bawa pergi...
nola memang macam nak terjun perigi...

sekeping hati dijaga rapi...
nola seronok naek keretapi...

sekeping hati dicalar dibisa...
nola teringin nak makan laksa...

sekeping hati membesar semakin tegar...
nola memang terer buat agar-agar...

sekeping hati diracun cinta...
nola amat suka tengok peta dunia yang nyata...

sekeping hati disinar bahagia diselami ceria...
nola tak sabar nak tunggu after hari raya...

sekeping hati dibalut harapan...
nola menginginkan sebuah percutian siap dengan penginapan...

sekeping roti dimamah begitu sahaja...
rupa2nya nola nak roti butterscothch la haja...

^_^

8 comments:

greyellow said...

lol
cute poem ;OP

a'ishah said...

akhirnya kamu update~ so cute, hehe

sya-shan said...

lol ^_^ ..
i was singing sekeping hati dibawa belayar... and thats all i cud remember.. and so i finish it with my own words..
thnks for reading.
:P

farhazoeLa said...

heheh.. eyh, sila update link saya yang terbaru! nola kalau nyanyi lagu nasyid sedap, tapi kalau lagu inggeris sesuai buat koir dengan katak puru. haha. gurau je~

fitto said...

wahehe..pepagi buta da buat aku gelak...

.:cik lebah:. said...

cik syahira~~(suke panggil n0la lgk!! =P)

best jgk ade blog sendrirk~
erk! b0ley jdk enulis lirik lagu nih ..heee

sya-shan said...

to farha: link ko? ok. btw, blog ako, suke hatiku nak nyanyi cane... ktak puru ke, lembu puru ke... bantai je..

to fit: ble nk dtg utp lg.. leh nyanyi lg..

to lebah: syahira.. panggel saye syahira...

kuяt nurmen said...

dah mental dah nola rupenye skang ni...rugi2